CIVCO Medical Solutions: wie zijn wij

Visie

Beeldgestuurde procedures veiliger maken.

Missie

We willen medische professionals in staat stellen om veiligere resultaten te behalen door patiƫntgerichte producten te ontwikkelen, uitstekende service en superieure kwaliteit te leveren.

Al bijna 40 jaar zet CIVCO Medical Solutions zich in om beeldgestuurde procedures veiliger te maken door het ontwerp, de fabricage en de marketing van medische producten.

Onze producten worden vertrouwd door artsen en medische professionals op het gebied van radiologie, regionale anesthesie, vasculaire procedures, urologie en vrouwen, cardiologie, infectie preventie, sterilisatieen chirurgie, voornamelijk gericht op het gebruik van echografie.

Opgericht in 1981 op basis van innovatie en uitzonderlijke service, is CIVCO een wereldwijde organisatie met klanten in meer dan 100 landen en partner van de beste echografiefabrikanten over de hele wereld.

CIVCO heeft meer dan 100 medewerkers op het hoofdkantoor in Coralville, Iowa en in onze belangrijkste productiefaciliteit in Kalona, Iowa. CIVCO is een dochteronderneming van Roper Technologies.

Chat