CIVCO Medical Solutions: Cine suntem

Viziune

Facem mai sigure procedurile ghidate imagistic.

Misiune

Vom asigura clinicienilor posibilitatea să furnizeze rezultate mai sigure prin dezvoltarea de produse orientate către pacient, asigurând servicii excepționale și o calitate superioară.

De aproape 40 de ani, CIVCO Medical Solutions este angajată să facă mai sigure procedurile ghidate imagistic, prin proiectarea, fabricarea și comercializarea de produse medicale.

Produsele noastre sunt utilizate cu încredere de către medici și clinicieni în domeniile de radiologie, anestezie regională, acces vascular, cardiologie, controlul infecțiilor, procesare sterilă, chirurgie, sănătatea femeii și bărbatului, axându-se în principal pe utilizarea ecografiei.

Înființată în 1981 pe baza principiilor de inovație și servicii excepționale, CIVCO este o organizație globală,având clienți în peste 100 de țări și fiind partener al producătorilor de echipamente ecografice de top din întreaga lume.

Peste 100 de asociați lucrează pentru CIVCO în sediul nostru corporativ din Coralville, Iowa și în principalul nostru centru de producție din Kalona, Iowa. CIVCO este o filială a Roper Technologies.

Chat