Inovația face parte din trecutul, prezentul și viitorul CIVCO și apreciem ideile care provin atât din interiorul, cât și din afara organizației noastre. Concentrarea noastră pe dezvoltarea de produse care îmbunătățesc rezultatele clinice, precum și experiența clinicienilor și pacienților a dus la numeroase brevete în istoria noastră care se întinde pe 40 de ani.

Parteneriate de inovație stabilite

În plus față de echipele tehnologice cu experiență ale CIVCO, parteneriatele strânse cu inventatorii medici, birourile de transfer de tehnologie universitare, echipele de dezvoltare de echipamente ecografice de la producători originali OEM și antreprenorii și companiile începătoare în domeniul medical permit accesul CIVCO la o gamă largă de terapii, produse și tehnologii de administrare a tratamentului, pentru a extinde și a îmbunătăți ofertele noastre existente.

Portofoliu robust de brevete

Portofoliul robust de brevete CIVCO include peste 50 de brevete care acoperă controlul infecțiilor, ghidajul acului, sisteme de poziționare, tehnologie de urmărire a acului.

Numeroase produse inovatoare în domeniu

CIVCO are o experiență semnificativă în ceea ce privește inovația în ghidarea acelor și prevenirea infecțiilor, inclusiv lansarea următoarelor:

  • primul sistem de ghidare pentru ace de unică folosință (MAGGI)
  • platforme de top de urmărire electromagnetică (eTRAX, virtuTRAX, OmniTRAX)
  • un sistem inovator de biopsie cu cinci unghiuri într-un corp de ghidare de unică folosință (Verza)
  • flux de lucru nou fără suport pentru radiologie cu funcția de localizare a ghidajului acului cu atașare directă VerzaLink
  • barieră virală fără gel pentru ecografie, Envision

Chat